Aramıza henüz katılanlar.

Ülkeyi şöyle kuzeybatıdan (İstanbul) güneydoğuya (Tarsus) doğru katederek geldiler. Daha önce de iki minik tohum tersine doğru yola çıkmışlardı.
Sevgili forumdaşım, görmeden sevdiğim, forumun hayatıma kazandırdığı güzel insanlardan biri olan A_Nomad'dan geldiler.

Sayfasında görünce pek beğendiğim yılbaşıları ve müteveffa Ayşe'nin kızı Ayşecik'in cazibesine kapılarak istediğim yeni güzellerim.
Pek bir gayretle sapasağlam paketlendiğini görünce de ayrı bir sevindim. Özen gösterilmiş, en sağlıklı dallardan seçilmiş çok güzel bir toprak karışımında olarak elime ulaştılar.
Çok teşekkür ederim arkadaşım, yetiştirirken seni hatırlayacağım. Bu arada Ayşecik'in bendeki dallarına senin ismini verdim.
İstanbul'a bir Tarsus hatırası yolluyoruz buradan.
Sayın telato'dan 2 sene önce gelen pembe sümbülteberimiz merakla beklediğimiz çiçeğini açtı. Rengi pembe

Katmerli ve oldukça güzel kokuyor. Koku yoğunluğu olarak beyazdan bir fark göremedim ben.
Yalnız alt katlardaki tomurcuklar açılamadan kurudular. Belli bir seviyeden sonrası ise şu anda açmaya devam ediyor.