Bu değerlendirmeyi yaparken mümkün olduğunca dikkatli olmak zorunda hissedeceğim şahsen; aksi halde ne damak varmış bizim hossedada bravo yani... denmesi söz konusu olacaktır ki pek arzu edilecek durum değil.
Bu konuda hastalık derecesinde denmese de epey meraklıyım. Bir yıl bekleyipte diktiğim domatesin en iyisini yakalamalıyım diye çaba gösteriyorum. Bu yıl biber yemedik desem yeridir çünkü lezzet yoktu dikilenlerde. Patlıcan öyle. Kavun, karpuz, börülce ve domates paylaşacağım sadece çünkü onlarda yüzümüz güldü birde kabak olacaktır tahminim. Lezzeti olmayanı paylaşmanın anlamı yok. Özel olmalı sunulan tohum veya çekirdek düşüncesindeyim. Bu sebepten paylaşımcıların lezzet açıklamasını önemsiyor ve lezzetten bahis yoksa ilgisiz kalıyorum o açıklamaya.
|