View Single Post
Eski 02-11-2016, 09:13   #141
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı Mesajı Göster
Yazdıklarımın çoğunu size cevaben yazdım, yazı kalabalığı olmasın diye alıntının çoğunu sildim, bunun neresi yanlış? Bakın şimdi silmedim daha güzel mi oldu

Ben uzun yazamayanlardanım, dün yazdıklarımı da saatlerce yazdım, sildim tekrar yazdım, kestim, dinlendim, tekrar döndüm yazdım Yazımda sizi kıracak cümle kurduysam farkında olmadığımdandır, bir kusurum varsa özür dilerim...

Gelelim esas konumuza. Ben insanların daha çok çeşit bitkiye ulaşmaları ve yetiştirmelerinden yana eğilim gösteriyorum o kadar...

Sizi ve forumu seviyorum
Saygılar...
Bana özel mesaj yazıp (hiç tanımadığım insanlara tohum göndermek istemiyorum) diyen bir arkadaşıma.

Ben elimdeki tüm tohumları paylaşmak istiyorum. (Bir tohumun bile hayat bulması çok güzel ) diyen biriyim . ( orjinal mesaja sildiğim için ulaşamadım ).

Sizinlede tohum paylaşımla ilgili özel mesajlaşmamız var. Benim size öneri ve davranışlarıma karşı , konuyu bu noktaya getirmenizi anlayamadım gerçekten.

Sevgili Zekoş anlamış ve düşüncelerini belirtmiş. Sn Meyvelitepede gerekli açıklamayı yapmış. Sözlerinizden gocunacak biri değilim. Beni tanıyanlar ne kadar cömert biri olduğumu bilirler.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön