selamun aleyküm sayın idris şenol bey hayırlı günler işlrerinizde ve çalışmalarınızda başarılar dilerim mesele 61 kardeşimizin topraksız tarımda kontrollü ürün sertifikası adı altında açmış olduğu başlığın 42 mesajında adam cin olmadan şeytan olmaya çalışıyor daha yazdığı mesaj sayısı 1..........şeklinde bir yorumunuzu gördüm üzerime almak istemedim ama ....diğer mesajları üstten alta doğru okuyunca sanırım kastettiğiniz benim.
öncelikle forumdaki mesajları sabit internetim olmamasına rağmen defalarca okudum sürekli notlar alıyorum sabit internetimi daha 1 hafta önce bağlattım.bende önce sayın kudret hocamın sonra sizin gibi bu işlere gönül vermiş değerli üstadların vesilesi ile bu hastalığa tutuldum amma velakin hali hazırda koyu üretimi ve diğer çiftçilik faaliyetleri ve gerekse maddi imkansızlıklarla boğuşmaktan bir türlü başlangıç yapma imkanım olmadı .şu günlerde eli kulağında yeni bir başlık ile konu açarak yaptıklarımı ve faalyetlerimi payalşarak bütün yaşı küçükde olsa mesleki (yani topraksız tarım)olarak abi diyeceğim bütün büyüklerimin yardımlarını ve katkılarını esirgemiyeceğini umarak ve aallah nasip ederse açacağım konu başlığın sürekli olarak irtibatta olacağımın sözünü ve teminatını veriyor herkese hayırli bereketli uzun ömürler ve bol kazanç diliyorum saygılarımla.
|