Bu bölümde iş yeri ile ilgili açılan ikinci konu olacak. Aslında üç tane çiçeğin 25 m.kare yerin ne konusu olacak diye düşünüyordum ama son dönemde misafirler artınca bir araya toplamak iyi olacak diye düşündüm.
Misafirlerin artışında resimlerini de göreceğiniz renkli BİM markette satılan saksıların ve BİM ile A101 de satılan salon çiçeklerinin epey katkısı oldu.
Üçü bir arada;
Difenbahya, arkadaşlar kendi odalarında istemedikleri için bana kaldı. Gövdesinden de anlayacağınız üzere yamuk gelişmiş ve öyle devam etti. Bambu ve iple hafiften duvara yaslayıp yukarı sardırmaya başladık. Seviyor bizi sorunsuz sürekli yeni yapraklar veriyor. Difenbahyanın yanındaki arkadaşın ismini bilmiyorum, çiçeklerin içerisinde en memnuniyetsiz olan bu. Kuruyan yapraklarını temizledik, yerini değiştirdik, takipteyiz.
A101 de denk geldim bir ay kadar önce kurdela çiçeğine. Bugün yarın derken iki hafta almayı unuttum, satılmıştır ama yine de bir bakayım diye gittiğimde kupkuru aynı yerde asılmaya devam ettiğini gördüm. Nasılsa dallı budaklı haliyle kimsenin ilgisini çekmemiş. BİM in tenekeden 'süt güğümü' nün içine pek yakıştı.