View Single Post
Eski 05-10-2016, 11:16   #446
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Ben de var mıyım, sitem alan?

Sûz-i Dilârâ'cım, epeydendir yoktun, hızlı bir giriş yaptın. Genelde bir sessizlik, sakinlik var forumda. Yorum değil, beğeniler bile azaldı. Belki de içinde bulunduğumuz şartlardandır.

Gloxinya üretimine bayıldım. Ben hazır aldığımı bile yaşatamadım. Sümbülteberler de öyle. Bu sene pembesini satın aldım, yeşermedi bile. Şimdi elimde bir adet sümbülteber soğanı var, yeni aldığım pembe mi, beyazlardan mı, bilemiyorum. Saksıda soğanlıları başaramıyorum, bundan böyle ille de olacak diye inatlaşmayacağım.

Gelişmeleri merakla bekleyeceğiz, Sevgiyle...
Ablacım sana yarım sitem vardı, varlığını ve desteğini hep hissettiriyorsun sayfamda. Yazmadığın zaman biliyorum ki gerekçelerin var ama sayın telato'ya X3 neredeyse iki senedir sayfama beğeni bırakıp gidiyor. Kabaklarından, patlıcanlarından başka gözü çiçek miçek görmüyor. Sebzecilere kaptırdık onu

Gloksinyaların bir kısmı benim zengarden ve sayın alys'ten alıp yedeklediklerim. Bir kısmı sayın cengizildas'tan kök yününe batırılmış olarak gelenler. Kök yünündekiler çoktan yumru yaptılar da benim torftakiler 4 aydır bekliyoruz. Kök yapmışlardır eminim de filiz sürmelerini bekliyorum.

Sümbülteberlerden nasip olursa hem pembelerden hem de beyazlardan göndereceğim sana aklımdasın defterime de not aldım unutmayım diye. Saksıda olduramadığın soğanlıları bahçeye ekiyorsun ya sümbülteberi bir de bahçede dene istersen martın 15'inden sonra ekersin.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön