Balkon Bahçeciliğinede El Atmıştım...
- Gözüm doymuyor sanırım, kendi bahçem, bağ ve balkona da bir şeyler ekince her yer den sebze meyve toplar olduk... Balkona çıkıyoruz bir kucak dolusu biber, bahçeye giriyoruz kova kova sebze meyve, bağı zaten söylemiyorum eve dönüş yolunda kendime söyleniyorum ekmeyeceğim, yapmayacağım diye... Diyorum diyorum kendim söyleyip kendim bile inanmıyorum gene her yeri kışlık ürünlerle doldurdum... Kısaca gözüm doymuyor benim
- Balkonda sadece biber ve fide yetiştiriyorum ancak bence balkon bahçeciliği yorucu su taşı gübre yap yani yağmurlu havada bile biberleri suladım çok güneş olduğu için çok çabuk susuyorlar. Ektik bir kere diyerekten sulamayı da bırakmadım, ben yokken ölmesinler diye bizimkilere tembih ede ede bir hal oldum... Bir daha balkon bahçeciliği yapmam demiyorum ben kesin yaparım
- Saksıdaki biberlerin çeşiti demre ve kıl biber toplam 4.5 kilo toplamışım aslında çok verimli çok topladım ancak topla topla kilo yapmadıkları için az gibi görünüyor.
- Halen tam gaz biber dökümüne devam ediyor ve topluyorum, saksıları kışın içeri alacağım bu sayede ocak şubat ayına kadar ürün toplamayı düşünüyorum...