View Single Post
Eski 01-10-2016, 19:53   #959
dongyul
Ağaç Dostu
 
dongyul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-02-2015
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 1,536
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
San Marzano, taze tuketim icin bence uygun bir cesit degil (tadin yavan gelmesine sasirmadim). Esas olarak sos ve salca yapiminda kullanilmali.

Martino's Roma, sartlar uygunsa yuksek verimli bir cesittir.
Sayın Birnefestoprak; dediklerinize kesinlikle katılıyorum San Marzano salça ve sos için ideal... Ayrıca biz domatesi yeşil toplayıp yağda kızartıyoruz sabah kahvaltılarında çok güzel oluyor... San Marzano ve Martino's Roma bu tarz kızartmaya uygun bir çeşit susuz olduğu içinde yağda kızartmak için sorun olmuyor...


Bu sene sizin desert domatesini yetiştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca alakır etlisine devam en güzel domateslerin başında geliyor.

Seneye planım alakır, meyvelitepe turuncusu, pembe beefsteak domatesinlerini yetiştirmeye ağırlık vereceğim ^^

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön