Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili akçabardak, bahçenizdeki güzellikler göz kamaştırıyor. hele o çamurda oynayan gonca güle bayıldım. bence bahçenizin en güzel çiçeği,maşallah Allah nazarlardan korusun. şansı açık olsun.ben siteye bu aralar fazla uğrayamıyorum. kayınvalidem ameliyat oldu. neredeyse her gün onun yanına gidiyorum. bu arada bahçeyle çiçeklerimle fazla ilgilenemedim. dün baktım da kuruyup boşalan saksılarım oldukça çoğalmış.bu gidişat benim canımı acıtsa da, kalan sağlarla yola devam. hem de daha büyük tutkuyla ve biraz daha bakımı kolay çalı çırpı sorun çıkarmayan türlerden yana tercih yapacağım.bir kez daha anladım bahçemdeki çalılar daha dayanıklı çıktılar..şimdiden listeyi hazırlamaya başladım. sevgiler   ....
|
Hoş geldin sevgili münevver. Kayınvalidene de çok çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşmasını dilerim. Önce sağlık önemli, kuruyan çiçeklerin yerine yenileri gelir, canın sağ olsun, saksı çiçeklerimden bu sene ben de çok kayıplar verdim.
Bahçemde ki o güzelliklerden şimdi eser kalmadı hepsi de kurudu, bu sene ben de pek ilgilenemedim. Çamurla oynayan o gonca gülün de hatıraları fotoğraflarda kaldı, çok seviyor bahçede toprakla oynamayı, sürekli benim peşimde gezdi durdu.
Senin düşündüğün çalı çırpı türlerini ben de düşünüyorum, ben de liste yapmaya başladım ama nereden bulacağız hiç bir fikrim yok.
Şu sıralarda aklıma takılan Kelebek çalısı hem de 3 rengini birden istiyorum (bulabilirsem tabi), üçü bir arada çok güzel görüntü oluşturuyorlar, hem kışa dayanıklı, hem de yaz boyu çiçekliymiş.
Bir de Vangelya istiyorum bulabilirsem

Bahçede az olsun ama çiçek hiç eksik olmasın, başka kışa dayanıklı ne tür çalılar var bilemiyorum, hayırlısı artık.
İnşallah listende olanlar ne olduğunu bilmiyorum ama hepsini bulursun, merakla bekliyorum hangi çalı türü olacak bakalım

Sevgilerimle.