View Single Post
Eski 30-08-2007, 13:26   #101
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar!

Şöyle bir bakayım Ağaçlar net İstanbul toplantı konusunda neler yapıyor diye sayfaya uğradım. Gördüğüm manzara beni çok sevindirdi. Ne kadar güzel biliyormusunuz. Belkide bizleri diğer formlardan farklı yapan mesajlar okuyorum şu anda. Herkes fikrini ortaya koyuyor bir birine yardıma çalışıyor. Bu ne güzellik. İşte saygının ve birbirine bağlılığın zaferi buna denir. Herkese sonsuz teşekkürler. 8 Eylül Cumartesi günki toplantımız çok güzel geçecek çok. Gördüğüm kadarı ile oldukça kalabalık olacağına göre benim önerim mutlaka kapalı bir mekandan yana. Malüm yaz bitiyor biliyorsunuz. Sebahattin bey ve papatyam yeni bir öneri ile görüşlerini belirtmişler sağ olsunlar. İleride bir tarihte böyle bir öneri tabiiki değerlendirilir diye düşündüm bir an. Yeni tanışacağımız bir toplantının daha derli toplu bir ortamda olması hepimizi rahatlatır diye düşünüyorum. Bunlar tamamen benim kendi düşüncelerim. Ortak noktanın bulanacağına ve birbirimize olan yardımlaşma ruhunun her zaman bir adım önde olacağına inanıyorum. Ortak alınacak her türlü karara uyarım.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön