Sevgili getirmesebari,soslar çok güzel görünüyor.Bu aralar sos incelemelerim yoğun.Dün akşam ilk sos'umu Erdalhoca nın sayesinde onun tarifi ile yaptım hoşumada gitmedi değil.Değişik çeşitlerde deneyip bana göre en idealini bulacağım.İnternette gördüklerim hep sulu,ben salça gibi istiyordum öylede oldu,ama şimdi diyorumki böyle yemeğin üstüne dökülmede dökülmez az sulu olması iyi gibi.Forumda sos konusu varsa oradan bu tariflere devam etsek iyi olur aslında yoksada açalım bi konu ama önce varmı yok mu öğrenmek gerek.
Resimde gördüğünüz abartılmış bir kıvam acısı çok fazla.İlk başta sadece acı ile yapsam olmazmı diye düşündüm gerçi hala'da düşünüyorum

ama emin olun o kattığım acının yarısını bile katsam yaterli olurmuş.Acı biberlerin tohumlarını çıkarmadım acı olsun diye.