Sevgili arkadaşlar,
Sayın Mahmut beyle kahvede sohbet ederken ben bir ara neden biz İstanbul'lular toplanmıyoruz diye bir fikir attım ortaya. Bu teklifim bazı arkadaşlarca da hoş karşılandı. Bir grup arkadaş okullar açıldıktan sonra, dediler. Bazı arkadaşlar Ramazan geliyor daha önce toplanalım dediler.
Önce Emirgan korusunda diye konuştuk, sonra Mahmut bey merkezi bir yer olsun Cafe Krepen daha uygun değil mi diye teklifte bulundular.
Hepinizin bildiği gibi, ben sitede çok eski bir üye değilim, hernekadar her lafa karışıyorsam da bilmediğim bir sürü kural var. Toplanalım dedim, ama bir müsade gerekir miydi bilmiyordum. Bu durumu sayın yöneticimize de izah etmek gerektiğini hissettim.
Hepinizden özür dileyerek şunları belirtmek istiyorum çok samimi söylüyorum hiçbirinizi kırmak istemiyorum ve bütün arkadaşlarımızla hem tanışmak hem de bir arada güzel bir gün geçirmekten yanayım.
Konuşmaları okudukça, kendi kendime yaa Güler sen ne halt ettin diyorum.
Çünkü kusura bakmayın ama her taraftan değişik sesler geliyor.
Kimi arkadaşlar Cumartesi, kimi arkadaşlar Pazar olsun diye teklif ediyorlar. Neyse gün konusunda sayın yöneticimiz son noktayı koydular ve Cumartesi belirlendi.
Şimdi problem yer konusu. Merkezi yer diye Cafe Krepen olsun hem sahibi de bizlerden yani sitemiz üyelerindenmiş dedik. Daha henüz fiyat alamadım diye belirtmeme rağmen, çaylar çok pahallı 4.5 ytl.ye çay mı olur diye sesler gelmeye başladı. Bilemiyorum belki bir indirim alabilirim. Sevgili bonsaisever siz 10 bardak çay mı içiyorsunuz hep? Lütfen alınmayın...
Sevgili papatyam, ben sizlere saat 3 ten sonra katılabilirim diyorsun ama bu arada boğaz'da vapur turundan bahsediyorsun. Sayın Todor ve Ferda hanım bizlere katılmak için bütün imkanlarını zorluyorlar, Boğaz turu yaparsak onları nasıl son vapur olan 18.00 Ferrysine yetiştirebileceğiz?
Sevgili Sebo, fikrine saygım sonsuz, ama İstanbul'da siz sevgili dostlarımızı götürebileceğimiz yerlerde çay fiyatları bile üç aşağı beş yukarı böyle.
Hepinizi çok seviyor ve içimden gelenleri hiçbir art düşüncem olmadan yazıyorum. Lütfen kırılmayın, böyle bir organizasyona girdiğim için bana yardımcı olun. Kolay kolay pes eden bir kişiliğim yoktur aslında ama yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgi ile kalın.
Düzenleyen Güler : 05-12-2014 saat 19:22
Neden: harf hatası
|