Sn Organik Cem
Taze sogan icin iki calismanin linkleri vereyim
http://www.agaclar.net/forum/topraksiz-tarim/28686.htm
http://www.agaclar.net/forum/topraksiz-tarim/35886.htm
Lutfen bunlari sabir ve dikkatle okuyun. Birincisinde basit ve cok dusuk yatirim var, ikincisinde ise standart sera icerisinde biraz daha ozenli calisma var.
Iki calismanin sonucu ayni, iscilikten dolayi artan maliyet ve pazarlama sorunu.
Satabilecegiiz ve katma degeri olan mali bulmadan baslamayin derim, bakiniz, Sn Kuzucu kabak konusunda cok razi ve bu benim hic dusunemedigim bir konuydu, ancak tecrubeyle konustugundan goruslerini kabulleniyorum, gorunen koy kilavuz istemiyor.
Taze sogan, taze sarimsak, tere, dereotu, nane, feslegen, roka diye giderek cesitli mallardan sepet yaparsaniz ortalama maliyet ve pazarlama sansi artisi zorluklari azaltacaktir. Hele kendiniz perakendeye verebilirseniz korkmayin derim. Basarilar.