View Single Post
Eski 13-09-2016, 21:49   #2245
Aysgl-Bytk
Yeni Üye
 
Aysgl-Bytk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-02-2016
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 13
İyi Enzimler Arkadaşlar,

Bunlarda benim enzimlerim pekmez yerine bal kullandım içilebilir olanları cam kavanoza hazırladım 3 tane yan yana olan, baştaki sadece mango çekirdek ve kabukları ile rendelenerek konuldu ortadaki muz o da kabukları ile sonda ki greyfurt limon ve portakal karışımı... diğeri bitkilerim için onda da bal var Afrika' da yaşıyorum burada melas ta pekmez de yok

Olay çok heyecan verici, olayı başlatan, devam ettiren ve çeşitli katkılarla daha çok bilgi sahibi olmamızı sağlayan herkese kendi adıma teşekkürler herkesten bir şeyler öğrenerek tecrübelendim.

Zaten doğal olan her şeye müthiş ilgi duyuyorum evimin temizliği için limon kabuklarından sirke yapıyorum çok güzel tavsiye ederim bu anlamda enzimi denemek istiyorum çamaşır ve bulaşık makinesinde yerleri silecek kadar enzimim yok henüz o yüzden sirkeye devam ama limon sirkesi bütün deterjanlardan iyi çünkü alerjik bünyeme deterjan yaramıyor sirke yüzeyi daha parlak yapıyor ve nasıl oluyor bilmiyorum daha uzun süre temiz kalıyor.

Eklenen Resimler
    
Aysgl-Bytk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön