View Single Post
Eski 03-09-2016, 13:47   #17
Mücevher Çalısı
Ağaç Dostu

Mücevher Çalısı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2015
Sn metin şayen; foruma da sayfama da hoş geldiniz

Güzel sözleriniz, dileğiniz için çok teşekkür ederim

Bitki delisi olmak başka Kaktüs delisi olmak bambaşka bir hastalık, ikincisi birincisinin ikinci aşaması olması gerekirken genellikle tek başına çıkan bir hastalık ilginç bir durum

Sevginin hastalık formu iyi değil biz latife ediyoruz tabii. Tüm canlılar özel varlıklar, birbirinden farklı özellikleriyle varlar. Ne mutlu bize ki böyle güzel hobi ve işle meşgulüz ve yalnız olmadığımızı hissettiren böyle güzel ve bilgilendirici platformlarda buluşabiliyoruz

Siz yolun başında olduğunuza göre bol bol okuyorsunuzdur. Benim sayfam biraz deli doludur, sukulent merakım diğer bitkilere göre yeni olduğundan yeni edindiklerimi ve kısacık da olsa tecrübelerimi paylaşmaya çalıştım.

Bu sene geçen seneye göre daha çok çeşidim vardı ve sıcaklardan pek çoğu bozuldu. Hatta geçen seneden olan bazıları bile bu sene bozuldu (ör: Kalanşolar). Sebebi ise bu yaz daha sert geçti belki bilemiyorum...

Bitki çeşitleri çoğaldıkça işler zorlaşıyor. Size tavsiyem fazla çeşit edinmeyin desem de bir değeri olmayacak, buna ben bile katılmayacağım

İyi günler, benden de Sevgiler, Saygılar...

Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön