View Single Post
Eski 03-09-2016, 12:37   #172
metin şayen
Ağaçsever

metin şayen's Avatar

Giriş Tarihi: 23-08-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 Mesajı Göster
Sayfama hoş geldiniz.. Güzel sözleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Aynen bende kızlarım diye seviyorum her birini. Başlarına bir şey gelse herkes gibi bende çok üzülüyorum. Evde olmadığımda aklımdalar hep özlüyorum kızlarımı. Hepimizin ortak özelliği bu değil mi zaten.

Eşim ne kadar inkar etse de sulamaya üşenmiş besbelli. Peki toparlanırlar mı acaba? Düzenli sulumaya başladım korkarım ki daha kötüye gitseler.

Sulama tekrar yapıldığı zaman, uyuma evresinden çıktıkları ve yavaş yavaş tekrardan kendine geldikleri yazıyordu. Çok az türde deformasyon **** izler kaldığı ( bazı bölgelerde çap daralması ve dikensizlik gibi) yazıyor idi. O içeri doğru büzülme ve küçülme nedeninin de susuzluk olduğunu anlatıyordu, o yazıda. Umuyorum ki o marifetli elleriniz ile bunun üstesinden gelecek sinizdir. Çok çeşit olunca adamcaz da ne yapsın belki dikkatinden falan kaçmıştır. Çok da üstüne gitmeyin. Maşallah o kadar çeşit kaktüs ve sukulent nasıl başa çıkıyorsunuz şaştım doğrusu. Kolay gelsin diyorum. Umarım ki tüm bitkileriniz sağlıkla büyür ve güzelliklerini tüm herkese gösterirler.
Saygılar

metin şayen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön