Merhaba, forumu baştan sona keyifle okudum. Harika bir kaynak oluşturmuşsunuz.
Özellikle Sn. suplilumas hobi olarak ilgilendiğiniz bu konudaki bilgi dağarcığınız hayrete düşürdü beni
Bir o kadar da cömertçe paylaşmışsınız bilgilerinizi ve zamanınızı
Ben henüz deneme aşamasına geçmedim. Öncelikle sizlerin bilgilerinizden ve denemelerinizden faydalanmayı tercih ettim. Birçok aşamayı evde yaptığımı gözümde canlandırabiliyorum.
Ancak kafama oturmayan iki şey var;
1) Kompost malzemesinin sterilize edilmesi; o kadar samanı nerede kaynatıp, nerede soğutabilirim, bunun pratik bir yolu var mıdır?
Herhangi bir mutfakta bulunan tencerelerle ve mutfak ocağı ile bu mümkün müdür?
2)Cam kavanozda çay posasından veya filtre kahve artığından ürettiğimiz keki parçalamadan çıkardıktan sonra vermikulat ile beslememiz yeterli mi oluyor? bu keki komposta karıştırmamıza gerek kalmıyor mu? Eğer böyle ise bu yöntem ev şartlarında yapılacak üretim için daha pratiktir diyebilir miyiz?