Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul
Sevgili günebakan, mavi yasemini geçen çiçekleri dışında budamadım. Sadece bu baharda üç litrelik saksıdan epey büyük bir saksıya aldım. Fakat bu ısrarla boya gitmedi, enine genişledi. Ve bazı dalları yerlere sarktı. Sanırım kendini maviş sanıyor bu.  Genel görünüşü.
Eklenti 626610
Yakından çiçekler top top.
Eklenti 626611
Clematislerimin yaprakları kararıp kuruyunca budamıştım. Sevgili Adalet hanım'ın önerisiyle aspirinli su ile suladım. Sonuç.
Jackmaninin sürgünü sanki örümcek ağı gibi bir şeyle kaplanmış. İlaçlamak gerekecek sanırım. Bir de piilu uyansa.
Eklenti 626612
Eklenti 626613
Euphorbia milii çeliğim çiçeklendi. Bu tuttuğunu gösteriyor galiba.
Eklenti 626614
|
Merhaba sayfanız bir harika emeğinize sağlık, Euphorbia benim de çok sevdiğim bir bitki ama çiçekleri dokunduğumda hatta sularken bile düştü. Son bir kaç aydır çiçeksiz ama yaprak gelişimi güzel gidiyor. Acaba ben bir yerde yanlış bir şey mi yapıyorum yoksa çiçekleri genel olarak hassas mı Sevgili SDurul. Saygılarımla.