View Single Post
Eski 26-08-2016, 12:01   #419
Erdal Hoca
Ağaç Dostu

Erdal Hoca's Avatar

Giriş Tarihi: 09-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi erkanbey Mesajı Göster

Geçen sene Türkiyede bir siteden trinidat moruga ve scorpion tohumları aldım.İkiside kocaman oldu biri hiç çiçeklemedi diğeride çiçek açıp açıp döktü.Şu anda nasıllarmı? Makası vurdum dipten idam ettim😀 Beni bu kadar üzmeye hakları yok.Yani bizlerin üretip birbirimize verfiğinin dışındaki tohumlarda meyve alamama şansımız yüksek bence.Yinede biz şansımızı denemeye devam edecez fırçalıcaz vs gerisi nasip yani.
İdam..... hımmmmm....... güzel fikir Benim çınar jolokia da dipten bir ana kök ve yanlarından çıkan 2 kök olmak üzere 3 büyük daldan oluşuyor. Az önce elime bıçağı aldım ( Çünkü makasla kesilmez, çok kalınlar ) sadece ana kökü bırakıp diğerlerini kesecektim. Üzerlerinde onlarca çiçek olmasına rağmen... Eşim son anda engel oldu

Sizin Türkiyeden tohum aldığınız siteyle bu durumu görüşme imkanınız oldu mu hiç? yani ne dediler, bir çözüm ya da sebep söyleyebildiler mi?

Ben görüştüğümde bana "CROPSET" diye bir ilaç önerdiler. Bulamadım zaten.. Muadili için de 70 lira istedi birisi... Vazgeçtim..

Elbette nasipten ötesi olmuyor.. ama yine de şarkıda söylediği gibi: Bişey yapmalı

Erdal Hoca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön