sn.logpugtwo, yapmanız gerekenleri sn.reguler yazmış zaten basamak basamak.
Bende devam edeyim;
9. Noktalama işaretlerine dikkat edin. Yazdıklarınız anlaşılmıyor, nokta virgül kullanın arada bir

10. Forumu bol bol okuyun, yapılan bir sürü öğretici çalışma var, devamlı okuyun araştırın.
11. Bu ağaca dokunmayın artık, fidancılara gidip geniş güzel nebarileri olan fidanlar arayın, mart ayına kadar bakın onlara, sonra öğrendiklerinizi uygulayın budayın onları.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi logpugtwo
Sn boguz siz bilgili birine benziyorsunuz bende bonsai dışında çiçek falan baktım şimdi komşumun Hollanda dan getirdiği ziraat ci tavsiyesi bir ilaç var sıvı kahverengi 2.5 lt bir çay kaşığı yapıp uygulanıyor kök güçlendirici olarak çok bittim kurtuldu iyi durumda olanlar coştu uygulasam sorun olurmu normalde sulama suyunda normalim 3 katı az besin vardı onu taze ve temiz suyla değiştirdim koklerden hiç kesim yapmadım bu işe yararmı şansıma zelkova cinsi dayanıklımıdır nedir hayata tutunuyor daha fazla yormamak için başka kesim falan yapmadım toprakta böcek çok çıkınca diğerleri bitkilerde olduğu gibi koku biraz topraktan ayırdım çok değil sonra yeni toprak yaptım biraz koklerden uzak saksı köşelerine de sigara külü uyguladım bu ilacı vermelimiyım diğer bitkilerde veriyorum zararını görmedim az bir uygulama yapılabilir mi
|