View Single Post
Eski 22-08-2016, 12:09   #11
logpugtwo
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 19-08-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi boguz Mesajı Göster
Bitkiyi illa öldüreceğim demişsiniz sn.logpugtwo. Bu işe yeni başlayan herkes bir heyecanla her şeyi aynı anda yapmak istiyor ama bu iş sabır işi. Toprak ne zaman değiştirilir ne zaman budanır forumu iyice okuyun.
Sn boguz siz bilgili birine benziyorsunuz bende bonsai dışında çiçek falan baktım şimdi komşumun Hollanda dan getirdiği ziraat ci tavsiyesi bir ilaç var sıvı kahverengi 2.5 lt bir çay kaşığı yapıp uygulanıyor kök güçlendirici olarak çok bittim kurtuldu iyi durumda olanlar coştu uygulasam sorun olurmu normalde sulama suyunda normalim 3 katı az besin vardı onu taze ve temiz suyla değiştirdim koklerden hiç kesim yapmadım bu işe yararmı şansıma zelkova cinsi dayanıklımıdır nedir hayata tutunuyor daha fazla yormamak için başka kesim falan yapmadım toprakta böcek çok çıkınca diğerleri bitkilerde olduğu gibi koku biraz topraktan ayırdım çok değil sonra yeni toprak yaptım biraz koklerden uzak saksı köşelerine de sigara külü uyguladım bu ilacı vermelimiyım diğer bitkilerde veriyorum zararını görmedim az bir uygulama yapılabilir mi

logpugtwo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön