View Single Post
Eski 15-08-2016, 11:52   #4032
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Yeşiliniz harika ya, bayıldım! O ne profesyonel bir poz vermedir arkadaş, sanki ömrü fotoğraf modeli olarak geçmiş
Bir bakıma öyle. Çektiğim ve eklediğim pek çok fotoğrafından bu ve bunu bulabildim.

Bu sefer ki arkası bana dönük olduğundan en doğal haliydi. Birini gördüklerinde hemen telaşlanıp kaçmaya çalışıyorlar çünkü.

Bu sene hünnabın çiçeği azdı.

Name:  hünnap ç..jpg
Views: 662
Size:  38.0 KB

Dolayısıyla meyvesi de az.

Name:  hünnap.jpg
Views: 717
Size:  68.8 KB

Dün işlerimi bitirmiş dinlenirken önümde hop diye bir şey sol taraftaki asmadan atlayıp koşturmaya başladı. Güneşte rengi o kadar güzel bir kahverengiydi ki.

Bu arada ben de yerimden hopladım. Anında sağ taraftaki asmadan tırmanıp üst kata çıktı. Ne de olsa yuvası çatıda. Fotoğraf çekebilmeyi çok isterdim fakat bir anlık bir görüntüydü. Önceden çektiklerimle idare edelim.

Tüh, vah keşke çekebilseydim derken yerde çok hızlı yürüyen bir şey gördüm. Bu besili bir tırtıldı. Çok acelesi varmış gibi hızlı hareket ediyordu.

Name:  tırtıl.jpg
Views: 688
Size:  67.0 KB

Güzel bir kelebek olacağı sırtındaki desenlerinden belli oluyordu.

Name:  tırtıl1.jpg
Views: 657
Size:  44.7 KB

Ocaklığın altındaki odunların üzerine çıktığında epey dinlendi, belli ki yorulmuştu. Hatta başkalaşımını burada tamamlayacak diye düşünürken, odunların aralıklarında kayboldu.

Name:  tırtıl-.jpg
Views: 662
Size:  37.2 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön