View Single Post
Eski 10-08-2016, 10:07   #54
celalim01
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Giriş Tarihi: 20-09-2013
Merhaba arkadaşlar ,şuan MNG kargodan geliyorum. Gönderilerde hataları olduğunu kabul ettiler. Ulaştırma konusunda sorun meydana geldi kargo şirketinde. Ben belirtikleri gibi ulaşacağını düşünerek nemli beze sarmadım. Gerek duymadım, sorun olmayacağını düşünerek çünkü önceki gönderiler sorunsuz ulaşmıştı.Şuan halen ulaşmayan gönderiler var. 7 gün olmasına rağmen ulaştırılmayan kargo var.

Sanırım bu kargolarla alakalı mng kargo soruşturma açıp bana bilgi verecek.Nasıl bir dönüş yapacaklar bilemiyorum.İlk defa başıma böyle bir olay geldi. Gönderilerim sorunlu oldu.Ertesi gün ulaşacak dedikleri gönderiler 2 gün 3 gün hatta halen ulaşmamış durumda. Ben gönderilerin çiçek olduğunu belirtmiştim. Birde yüksek ücret talep etmişler sizlerden ben daha önceki gönderilerimde bu miktarları hiç duymamıştım. Sizden önceki arkadaşlarda sorun yaşamadık ,başka kargo şirketiyle çalışmaktaydım ,bazı arkadaşların tercihi nedeniyle sizlere bu kargo ile gönderim yaptım.

Sizler adına da üzüldüm. Kargolarınız sorunlu geldi.Çiçeklerinizin tutmasını umut edelim.Kargodan bana cevap gelsin sizlere telafi adına ne yapabiliriz düşüneceğim.

Sayın melaike21 siz kargonuzu size gelse bile teslim almayın.Kargonuz halen bursa aktarma da görünmekte kontrol ettirdim. Sizin kargoyu bir kenara bırakmışlar ,unutmuşlar kesin ,sakın almayın.Boşuna para ödemiş olursunuz ben teslim edilmemesi ,kargonun hatası olduğunu belirttim ,şikayetçi oldum.Şimdi beklemedeyim.

Sizlerden kendim adına özürlerimi iletiyorum.Görüşmek dileğiyle.

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön