View Single Post
Eski 10-08-2016, 08:58   #149
bahcedenn
Ağaç Dostu.
 
bahcedenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2011
Şehir: Trakya bea :)
Mesajlar: 1,361
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kerkenez Mesajı Göster
Afiyet olsun sayın TCM. Hafifçe ateşte közlenmiş hali ve turşusu da çok güzel oluyor. Tavsiye ederim bir deneyin.
Bir de bunun söylediğinize uygun ikisi bir arada tarifi var.

Yağsız tavada çok hafif alt üst biberleri öldürüp o halde turşusunu kuruyorlar. Kahvaltıda bile tüketilebiliyor. Tam bir iştah açıcı. O şekilde de değerlendirebilirsiniz.

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön