View Single Post
Eski 03-08-2016, 11:03   #96
Tolga Özmeral
Ağaç Dostu

Tolga Özmeral's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Tarçın, yavruları olan anne köpek idi sanırım Sayın Tolga Özmeral...
Evet Sayın YeniGine,
Malesef yavruları bahçenin önünden (ç)almışlar. Tek tesellim sütten kesilmiş olmaları ve aşılarının bitmiş olması. Umarım güzel bakılırlar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birgecelikgelin Mesajı Göster
Sayın Tolga Özmeral bahçenizi çok beğendim her şey özenle ve itina ile ekilmiş meyve bahçeniz sebzeleriniz yaradan mevlam size ve ailenize sağlık ve afiyetle tüketmenizi nasip etsin Saygılarımla .
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sayın Birgecelikgelin.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
Bahçenin tertip ve düzeni mükemmel. Bu kadar uğraş sonunda alınan üründe lezzet mutlaka yüksek olmalı. Tohum paylaşımını takip etmeli ve o tohumlardan üreteceğiniz fideleri ekmelisiniz seneye...

Bahçemde 8 çeşit domates mevcut. Toplama yaparken yorulunca ( o kadar çok yorulmaya başladım anlatamam ama direnmeye devam ediyorum çalışma konusunda) çardağın altına kaçıyorum ( güneş insanı eritecek kadar kuvvetli bizim orada) bir domates alıyorum elime, bir parça keserek yiyorum lezzet yüksekse bu tohumluk diye anında alıyorum tohumları...

Susuz kalması veya domuz tahribatı yaşamazsak sezon sonuna çok güzel domates tohumu birikimim olacak diye düşünüyorum...
Öneriniz için teşekkür ederim Sayın Hosseda.
Ancak benim paylaşabilecek özel bir tohum ya da bir bitkim yok. Her yerde bulunabilecek bitkiler ve pazardan alınan fideler var sadece. Dolayısı ile herhangi bir paylaşım yapmadan da tohum talep etmek pek doğru olmaz sanırım.
Burada bir yerlerden özel ve güzel bir bitki bulabilirsem tohum paylaşım etkinliğine kıyısından köşesinden ben de katılmak isterim tabi ki.

Güzel günler dilerim.

Düzenleyen Tolga Özmeral : 03-08-2016 saat 12:04 Neden: İmla.
Tolga Özmeral Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön