Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi g.c.
Hayvanların verdiği zararları(kaplumbağa-tavşan) biraz tebessümle okurken insanların cherry domatesinizin iplerinden ne aradığını çok merak ediyorum. Terbiyesizlik, ayıptır günahtır. Güzel görünür, göz hakkıdır al kopar ye 3-5 tane. Ne arıyorsun onları ayakta tutan ipinden.
Geçmiş olsun dongyul, uygun koruma yöntemi bulup, emeğinizi korursunuz umarım.
Şöyle bir şey buldum işe yarayabilecek, onun haricinde yakalanması en zor hayvanlardan biridir tavşan
https://turkish.alibaba.com/product-...228435939.html
|
Sayın g.c; çok teşekkür ederim gerçekten bende o ipleri neden kestiklerini anlayamadım
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı
(2015 popular fashion design rabbit cage trap) "2015 popüler moda tasarımı tavşan kafesi tuzağı"...
Bu sitenin ürün yelpazesine hayranım
O tavşancık her ne kadar başka canlının emeğini sömürüyormuş gibi görünse de onun yaşam alanını biz ondan alıp sahip oluyoruz. Yani tabii tavşan ekip biçmiyor, normalde doğada kendiliğinden yetişen yabani bitkilere tav oluyor da şimdi açlıktan ölsün mü canım.
Tavşana kaç tazıya tut gibi oldu yazdıklarım lakin, ona da haksızlık etmiyelim. Hele ki Sevgili YeniGine'nin de dediği gibi yayruları varsa (kesin vardır  ) dişil güdüleriyle ne yapıp edip tarlamıza girecektir. Evcilleşse iyi olurdu ama o işler bebeklikten başlar bildiğim bu yetişmiş...
Sonuş; "kaç tavşan kaç" kim tutar seni   
|
Sayın Mücevher Çalısı; Tavşan meselesi de yakında çözülecektir umarım ^^ tavşan aşağı bağlarda evcil olarak bakan birisininmiş. Umarım sahip çıkıcaktır...