View Single Post
Eski 28-07-2016, 09:16   #393
erkanbey
Ağaç Dostu

erkanbey's Avatar

Giriş Tarihi: 14-08-2013
İnşallah çıkar,hint kumaşı oldu mubarek bi türlü ulaşamadık.Gerçi acılığı için değil sonuçta ona sahip olmak için istiyorum,yoksa emin ol senin biber(yani trinidat moruga) fazlasıyla acı.Yeşil iken yedim bütün bir tane,ben acısız yemek yemem perişan etti beni.Aslında ağızdaki acısı zamanla geçiyor katlanılabilir yani ama midemi çok kötü yaptı.
Kolay kolay bütününü yemem artık samimi söylüyorum bir insanın kendine yapabileceği en büyük işkencelerden biri o biberi bütünüyle yemek.Kasıklarınız ayaklarınız her yeriniz titriyor sıtma tutmuş gibi.Birde kızarıp susuz bıraktığımda daha da acılaşacak o zaman hiç yenmez bu.

Birine yedirecekseniz yaşlı biri olmasın benden tavsiye.Her ne kadar anlatsamda yemeden tam olarak ne demek istediğimi yemeden anlamanız biraz zor olacak ama ben tecrübemi paylaştım.Bana bir gün bir biberi yemeye korkacaksın deseler hadi ordan derdim ama artık korkuyorum 😀

Kolcay sende orjinal carolinaları yetiştirde artık bizde nasiplenelim.Paypal türkiyeyle çalışmayı durdurdu daha yurtdışından bişeyde satınalamıyoz inşallah seninki orjinal çıkar.

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön