View Single Post
Eski 18-07-2016, 22:15   #892
muurat55
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 07-07-2016
istiridye mantarı ile ilgili bir sorum var ?

Merhaba arkadaşlar benim sorum 100 metrekare yerin 15 ton kompost alıcağını hesap edersek üretim odasına hergün kaç kilo **** ton kompost koyucağımla ilgili arkadaşlar şimdi 15 ton kompostu bir anda koyarsam ve üretimi başarırsam mantarın elimde kalıcağına eminim ve en önemlisi günlük üretim yapamıcam ve toptancınında bu şekilde üretim yapan yani 3 ayda bir 4 ton üretim yapan birisiyle çalışıcağını zannetmiyorum bunun yerine 100 metrekare yerin 25 metrekaresini kuluçka odası yapıp gerekli koşulları sağlamayı planlıyordum biliyorsunuz kuluçka dönemi ile üretim dönemlerinde ışık ve iklimlendirme farklı oluyor ben şöyle düşünüyordum istiridye mantarının kuluçka dönemi 15 gün ben hergün kuluçka odasına 500 kilo kompost koysam sonra kuluçka odasını doldursam 15 ci günün sonunda
boşalanların yerine yenilerini koyup üretim odasını doldurup sürekli devir daim yapıp hergün ürün alsam diye planlıyordum konuştuğum üreticiler buna gerek olmadığını söylediler bende şu an çıkmaza girdim nasıl yapsamda hergün **** iki 3 günde bir ürün alsam diye düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Düzenleyen muurat55 : 18-07-2016 saat 23:10
muurat55 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön