View Single Post
Eski 18-07-2016, 13:48   #83
zelish
Ağaç Dostu

zelish's Avatar

Giriş Tarihi: 04-07-2008
Sevgili A_NOMAD, eski dostlarımızla bizleri tekrar biraraya getirip görüşme imkanı verdin, merak ettiğim nikinin haricinde ismini bilemediğim yeni dostlar edinmemize vesile olduğun için teşekkür ederim.
Canlarım Güler abla, Lilium ve kasap.94 en az bir 5 yıldır görmüyordum desem yeridir. Nasıl da özlemişim… 
Hemşerim Yenibon, hafızanıza hayranım. Seneler öncesinden ben hatırladınız ya tebrik ediyorum sizi.
A_NOMAD, Yenibon, Sakdağ, Tarlakuşu, en kısa zamanda üye olacak tatlı arkadaşı, S.Durul, zehra_evin ve loveforlife… (unuttuğum varsa lütfen hatırlatın hemen düzelteyim)
Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Ne güzel insanlarla biraraya gelmişim ben öyle. Yüzüme oturmuş uykusuz bayram öncesi yorgunluğum, şehirlerarası bayram ziyaretlerimiz derken orada sizlerle geçirdiğim dolu dolu birkaç saat tümden beni yeniledi diyebilirim. Hele ki çiçek paylaşım anından herkes elindeki ganimetlerini ortaya koyunca gözüm döndü diyebilirim. Aman Tanrım neydi o öyle 
Malum bayram ziyaretlerimizi tamamlamadığımızdan erken kalkmak zorunda kaldım. Eşim Uğur yine iyi dayandı diyebilirim. Eksik olmasın benim için o sıcakta bekledi. Fakat bir dahaki toplantıya yalnız katılacağım, sizlerle daha uzun sohbet edip vakit geçirebilmek için.
Ertesi gün eve geldiğimde ilk işim elimdeki tüm çiçekleri toprakla buluşturmak oldu. Şimdi hepsinin keyfi gayet iyi. Fotoğraflarını paylaşırım.
Neymiş efendim, Ağaçlar.net aşkı ve çiçek sevgisi olduktan sonra mesafeler kısalırmış. Bu toplantı ile bunu birkez daha tescil etmiş olduk.

Sevgiyle kalın...

zelish Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön