Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birgecelikgelin
Sevgili aleydi çiçekleriniz ne güzel rengarenk açmış Eskişehirde sıcak yokmu bizim buralarda her şey sıcaktan kavruldu yoksa kosmoslar sıcağa daha mı dayanıklı gelen seneye ölmessem eğer bende bu çiçeklerden ekeyim şimdiye kadar özen gösterdiğim çiçekler in çoğu bu sıcaklara dayanamadı bu güzelliğin tadını çıkarın Saygılarımla .
|
Allah uzun, sağlıklı ömürler versin.Geçen yıl tohumdan ekmiştim cosmosları. Acaip uzadılar , çok güzel bir görüntü oluştu kıyıp sökemedim. bu yılda havalardan geç geliştiler daha kısa kaldılar. Ayrıca yeni renkler türedi. Geçen yıl aldıklarımdan midye cosmoslarda vardı. Onlarda farklı ve güzel. Ben sevdim bu çiçeği. Zahmetsiz, renkli, sıcağa dayanıklı. Renkleri uçuş uçuş halini seviyorum.
Hiç böyle sıcak görmemiştik , gerçekten çok sıcak. Geçen gün araba kullanırken yüzüm yanmış. İlk defa böyle bir şey oluyor. Sıcaktan küpelilerim ve ortancalarım etkilendi. Ben ısrarla onları pencere kenarına ve merdivenlere dizdim. Oysa yarı gölge bir yere almam lazım. Bende sık sık hortumla ıslatıyorum. Yinede bir kaç tanesi fena bozulmuş. Onları bugün kenara aldım. Teşekkür ederim beğenileriniz için ,saygılar.