Sevgili Adalet ablam, başlığını baştan sona gezdim sonunda ve bitirmek nasip oldu, senide aralıklarla beğeni yağmuruna tuttum ama ilk sayfadan beri konu ve mesajları okumasaydım belki de bu duyguları dile getiremezdim.

Bahçeni ilk edindiğindeki heyecanına, çabana, vermiş olduğun hayat mücadelesine, zaman zaman karşılaştığın zorluklara göğüs germene uzaktan bile olsa şahit oldum. Sayfalar öyle gerçekdi ki yeri geldi güldüm ama yeride geldi ki gözümden yaşlar yavaşca aktı ama ben o yaşların bile akmasından pay çıkartabildim. Mesela Sevgili Jineop'u tanıma fırsatını hiç yakaliyamadım ama onun zamansız kaybı bile beni çok üzdü, forumdaki bir çok üyenin bahçelerinde, evlerinde hep hatıraları var ama gün gelipte hatırladığımızda hala içimiz acıyorsa kalbimiz temiz demektir (tekrar Allah rahmet eylesin tüm kaybettiklerimize)...
Bugün belki bahçen olmiyadabilir ama varmışcasına Mersin'deki sitenin bahçesindeki çalışmaların, küçük balkonda yetiştirdiğin çiçeklerin bile muhteşem. Eski evindeki clematislerin, solanumun, melek borularının, lebelyaların, orkidelerinin ve hatta çimlerinin güzelliği bile bence tartışılmayacak kadar hatta cennet güzelliğindeler bence.
Ellerine, emeklerine, en önemliside o kocaman iyiler iyisi yüreğine sağlık ablacığım, Allah senin gibi insanları başımızdan hiç eksik etmesin. Böylesinede güzel duyguları bana yaşattığın içinde ayrıca teşekkür ederim, bazen iyi ki de medinilla sayfasına bakmışım diyorum onların sayesinde harika bir ablam daha oldu hep dediğim gibi.