Konu: Çim
View Single Post
Eski 15-07-2016, 12:47   #590
The_Composer
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 15-07-2016
Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 2 ay önce İstanbul'dan İzmir'e temelli oturmak maksadıyla taşındım ve şu an bahçeli bir evde oturmaktayım. Hiç bahçe deneyimim olmadı, ömrüm hep apartman dairelerinde geçti ve şükür ki artık umduğuma kavuştum. Lâkin bir sorunum var. İnternette bu sorunumla ilgili o kadar araştırma yapmama rağmen tutarlı bir sonuca ulaşamadım ve kafam gerçekten iyice karıştı. Sonra sitenizle tanışarak gerçekten bilgi alabileceğimi düşündüm ve hemen alelacele sitenize üye oldum. Pek fazla vaktim olmadığı içindir ki forumunuzda sorunumla ilgili yazıları fazla okumaya fırsat bulamadım ve bu yüzden hemen sorumu sorma ihtiyacı hissettim. Eğer daha önce cevaplanmış bir husus olmuşsa da kusuruma bakmayın.

Yukardaki resimlerden anlaşılacağı üzere 225 m2 bahçemin neredeyse tamamı böyle bu tür boşluklarla dolu ve özellikle son bir iki haftadır çok dikkat ederek düzenli olarak sabah erken vakitlerde sulamama rağmen ara ara çok seyrek grup grup çimlerde dirilme olsa da ekseriyeti bu durumda kalmaya devam ediyor maalesef. Bahçemde yağmurlama sulama sistemi mevcuttur ve hep bu sistemle sulanmıştır. Ayrıca belirtmemde fayda var: Bahçe çimleri rulo çimdir.

Bahçenin genel görünümü:

Acaba bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Bilemiyorum ama çimlerde hastalık olduğuna dair şüphelerim var. Şimdiden yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

İyi günler...

Düzenleyen The_Composer : 15-07-2016 saat 12:54 Neden: Resimler açılmadığı için Url'lerini tekrar düzenledim.
The_Composer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön