Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Erdinç Tümer
Selamlar.
Domateslerin boylarında duraksama var.Çiçeklenme devam ediyor ancak 3.salkımdan sonra çiçekler meyva oluşturmuyor.Tozlaşma da sıkıntı yok,balkonda rüzgar bol ancak 3.salkımdan sonraki çiçeklerde meyva oluşmuyor.3.salkıma kadar olan domates meyvalarıda çok yavaş büyüyor.Her salkımda 3-4 meyva var.Sulama sıklığı sabah 07.00/19.00 arası saatte 15 dakika.ec 2.00-2.5 arası Ph 6.00-6.5
Bugün yaklaşık 1 aydır değiştirmediğim depo suyunu değiştirdim.Değiştirmeden önce drenajdan gelen suyu ölçtüm ec 1.2 Ph 6.5
Hazırlamış olduğum A ve B çözeltileri bittiği için ve tekrar hazırlamak zor geldiği için forumda sn.megbilgi'nin yöntemini denemek üzere plant gold marka 18+18+18me toz gübre alarak 2,5lt. pet şişeye 377 gr.eriterek besin hazırladım ve depoya 1200ml.ilave ettim.ec 2.2 de bıraktım.Bakalım bu şekilde beslenme nasıl etkileyecek. 
|
işin aslına bakarsanız çok güzel işler yaptınız
fakat sonradan aldığnız karar +18 gübre çözletisi hazırlama af buyurun bence uygun deyil!
ec niz gelişim periodlarına göre düşük kalmış ,göreceli olarak 3500 ec kadar çıkabilirsiniz
yanlışta anlamayın yinede takdir sizin