View Single Post
Eski 03-07-2016, 21:37   #544
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sûz-i Dilârâ'cım, çok sevinçliyim, Mavi kelebeğim yarın geliyor. İkimiz de bol bol çiçeklerini görürüz umarım.

Sedum da şöyle bir şey. Sedum dasyphyllum Hem -39 lara dayanıklıymış.

Fotoğraflar buradan alıntıdır.

Eklenti 620332

Eklenti 620333

Ben çok beğendim. Çoğaltabilirsem gönderilerime eklemeyi amaçlıyorum.

Mesajının bu kısmını anlayamadım. Hım, mesajı düzelttikten sonra anladım. Sesimi duyan var mı, diyorsun yani.
Ablacım, sen değişik bir sedum sipariş ettim deyince ben yine baktım siteye. Kesinlikle bu diye tahmin yürütmüştüm. Sevinçliyim tahminim tuttu. Güle güle büyüt.

Hani bazı bitkilerle özdeşleşen üyeler var ya sitede; echeveria mı sempervium mu karıştırıyorum ve sedum deyince aklıma direkt sen geliyorsun

Mavi kelebek çiçeğin de hayırlı olsun beklemeden çiçeğini görmüşsün şanslısın. Paketleme konusunda da şanslısın benimki geldiğinde saksısından topraklar boşalmıştı.

Bir de kargocu öyle özensiz taşıyordu ki ben yurtiçi istemiştim onlar mng'yle göndermişler. Aşağıdan zile basınca kapıda beklemeye başladım, kutuyu sallaya sallaya merdivenlerden çıkardı. Kapıya geldi "buyrun bu sizin" ne imzalatacak kâğıt ne başka bir şey. "İmza atmayacak mıyım" dedim, elini havaya sallayıp "gerek yok" dedi, döndü, geldiği gibi sallana sallana gitti. Arkasından bakarken sesli gülmemek için dudağımı ısırdım ilk defa böyle bir kargo hizmeti aldım

Yurtiçi kargo Van'dayken de burada da favorim. Dağıtıcıları da aynı olunca bir süre sonra tanış oluyoruz Onlardan rica ediyorum paketlerimi bekletmeyin getirin lütfen diye. Hem çabuk hem sağlam getiriyorlar.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön