View Single Post
Eski 01-07-2016, 19:10   #741
selenn
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sevgili Selen,

Hep bir gün tanışmayı çok arzu ettiğim, tanıştığımda da ne kadar haklı olduğuma emin olduğum yüreği zengin, güzel insan!

Ben bu sevdaya ilk tutulduğum zamanlarda feyz aldığım insanların başındaydın. Aslında çok benziyoruz seninle. Araştır, öğren, uygula... Senin bitkilerine hayrandım o ilk zamanlarda. Sayfalarında tekrar tekrar dolaşıp ne çok şey öğrendim. Senin bitkilerin hala abla, abi, hatta ana baba gibi benimkilere. Senin gibi bir dostun izinde güzel dokunuşlarda bulunabiliyorsam canlara ne mutlu bana...

Bu kadar sözden sonra, bana ısrarla "hadi onları paylaşsana!" dediğin güzellerden birkaç kare nasıl olur? Aranjmanlarım...
Eklenti 620753

Eklenti 620754

Eklenti 620755

Eklenti 620756

Eklenti 620757
Sevgili loveforlife, güzel sözlerin için çoook teşekkür ederim. Bu paylaşılmaya layık güzellikleri yetiştirmende ufak bir etkim olduysa bile çok mutlu olurum. Seninkiler benim bitkilerimi solladı geçti, onlara haksızlık etme.

Ne zaman güzel bir aranjman görsem sen geliyorsun aklıma elimde olsa sana bak ne güzel olmuş demek geliyor.

Bu güzellikleri bolca paylaş lütfen. Bakım tiyolarını not etmeyi unutma. En büyük tiyon "sevgi dolu bir yürekle bakmak" bunu biliyorum. Bol çiçekli, mutlu günlerin olsun...

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön