View Single Post
Eski 30-06-2016, 00:34   #907
selenn
Ağaç Dostu
 
selenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 2,696
Arka balkondan birkaç genel görüntü paylaşmak istiyorum. Bu balkon genelde kaktüslere ait. Öğleden sonra bol güneş aldığından sukulentleri ön balkona, kaktüsleri arka balkona yerleştirdim.

Cam balkon kışın kar yağarken bile kaktüslerin donmasına mani olduğundan naylonla sarma, içeri taşıma gibi sıkıntıları ortadan kaldırdı. Yaz boyunca camlar açık, bol hava almalarına gayret etmeye çalışıyorum. Aksi taktirde ısı ve nem sebebiyle unlu bit biranda yayılıp, oldukça fazla zarar veriyor.

Yer kazanmak için mümkün olduğunca kare saksı kullanmaya özen gösterdim. Saksı altlarında büyük baklavacı tepsileri direnaj kabı görevi üstleniyor. Ayda bir kere tüm saksılar boşalıp raf ve altlıklarını temizliyorum. Bu esnada saksılar elden geçmiş oluyor.


Name:  Koleksiyon 2016 (2).jpg
Views: 1557
Size:  49.8 KB

Name:  Koleksiyon 2016 (4).jpg
Views: 1605
Size:  24.7 KB

Name:  Koleksiyon 2016.jpg
Views: 1585
Size:  29.0 KB

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön