Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Abla sizin pazar hangi günler kuruluyor  . Hiç bizim pazara böyle güzel çiçekler gelmiyor  . İyi günlerde sevgiyle büyüt.
Lisi fidelerim daha çok küçükler. Çiçekli halleri çok güzel. Kamil beyden rica etsek bodurlarını yetiştirse  . Boyları çok uzayınca yerlere değiyorlar. Geçen yıl öyle olmuştu. Bu yıl kırmızını aldım. Bir kaç fidemi kaybettim kırmızı değildir umarım, o rengini çok merak ediyorum. Emeklerine sağlık zevkle izliyoruz bahçeni. Sevgilerimle.
|
Teşekkür ederim sevgili aleydi, seninde emeklerine sağlık, senin bahçen de çok güzel olmuş.
Bizim pazarımız Çarşamba günleri kuruluyor, bu gün yine gittik pazara çiçek bölümüne uğradım çok değişik çiçekler getimişlerdi yine, Agapanthuslardan yine vardı, çok güzel Pentas çiçekleri getirmişler, beyazı şeker pembesi, koyu pembesi, almadım ama sonra da pişman oldum.
Bayramdan sonra gene getireceklermiş, daha liseli kızlar getireceğiz değince çok şaşırdım, liseli kız neymiş diye sorduğumda Lisianthus demez mi

gülmekten alamadım kendim, adama dedim ki onun adı liseli kız değil, türkçe adı lalegül deyince bu sefer o şaşırdı.
Bodurlarını bende bu sene ilk defa gördüm, aslında sabahtan gidilse neler neler var, biz geç gidiyoruz, bu ara takip edeceğim bakalım diğer renklerinden yakalayabilecek miyim. Sevgilerimle