Dünden bu yana bu sayfada ki mesajları okudukça ( Ankarada iken aynen benim başıma da geldiği için) sinirden hop oturuyorum hop kalkıyorum

konu uzamasın diye yazmak istemedim ama..... o güzelim senecioyu o halde görünce, canımdan can koptu sandım, nasıl bir insanlık bu, nasıl bir vijdansızlıkmış.
Çok üzülerek ve istemeyerek geçmiş olsun diyorum sevgili A_NOMAD.
Bunu yapan kişiler bana göre ya kıskançtır, ya da mutsuz birisidir diye düşünüyorum ben, eğitimsizlik konusunda ise sevgili SDurul' aynen katılıyorum, o en başta zaten.
Ankara'da birinci katta oturuyordum, hemen balkonumun önünde bana ait mini bir bahçem vardı, 2. katta ise kiracı vardı ve ellerine ne geçerse bahçeme atarlardı, sigara fasları, kulak çubuklarını, pamuklar daha neler neler.
Kendisini uyardık olmadı, eşim iyice sinirlenmeye başladı ve kendisine kül tablanız yoksa eğer, ben size bir çöp kovasıyla kül tablası alayım dedi, biz atmıyoruz da falan da filan da başladı kendisini savunmaya (4 katlı bir apartmandayız) eşim ben bu işin peşini bırakmayıp takip edeceğim dedi ve bir gün çöpleri atarken yakaladı, tamam artık yapmam dese de, sinsi sini yine yapacağını yapıyordu, huylu huyundan vaz geçer mi?
Bir gün eşim attıkları bütün pislikleri topladı ve gecenin bir vaktinde kapısının önüne döktü ama bu sefer daha çok fazlasını yapmaya başladı yoğurt kapları, plastik şişeler, aklına ne gelirse, halbu ki hiç takışıklığımız da yoktu, sadece uyadık ve biz kötü olduk.
Kendisi mutsuz du, kocası eve gelmezdi 3 ayda bir gelir kadının 3 aylık parasını alır, kadına da bir ton sopa, biraz ufak tefek bir kadındı adam kaldırıp kaldırıp evin ortasına güm diye atardı kadını, ödüm kopuyordu avizeyle birlikte bir gün üzerimize düşecekler diye, o derece dövüp parasını da alıp at yarışları oynamaya gidermiş.
Başa çıkamadık, evimizi kiraya verdik ve oradan taşındık, çöplerinden de kavgalarından da kurtulduk, bizden sonra komşular şikayetçi olup zabıta çağırmışlar ve zabıta ceza kesmiş, şikayetler devam ederse sizi bu evden yaka paça çıkartırız deyip gitmişler. O yüzden ben sizi çok iyi anlıyorum sevgili A_NOMAD böyleleriyle uğraşmak gerçekten çok zor.