çilek
sayın kudret amca geceniz hayırlı olsun öncelikle şunu belirteyim ki internet kullanımını Türkcell wınn ile yapıyordum kotası doldu telefon sim kartı takarak kullanıyorum bayram sonrası normal internet bağlatıp siteye daha fazla yoğunlaşacağım nasip olursa efendim benim 70 metre karelik kapalı bir alanım var burası demir profil aksamlı olup yanları ve üzeri sac levha ile kaplı benim niyetim burada güzel bir sistem kurup akan su kültüründe yani sadece su ile çilek üretmek şimdi buranın üzerini ve yanlarını açıp üzerini polikarbon levha ile yanlarını sera naylonu ilemi kaplamak mı veya gün ışığı görevi yapan led veya ampullemi burayı kullanmak hangisi mantıki ve ekonomik olur . bu sistemde sera bekçisini kullana bilir miyim derdim budur sizden birde besin eriyiği tedariği hazırlanması gibi durmlardada yardın istiycem. kurmak istediğim sistemin şekli bu alana kaç adet çilek fidesi ekile bileceği gibi konularda bilgi verebilirseniz beni bahtiyar edersiniz ayrıca size özel mesajda yazdım orda telefonumu da verdim size ulaşacak bir numara bulamadım. bana dönerseniz minnettar olurum saygı ve hürmetlerimi sunarım teşekkürler.
Düzenleyen ciftci_aga55 : 27-06-2016 saat 02:16
Neden: eksik yazı
|