Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321
...Allah onu iyilere çattırmasın diye dua ederim
|
Ben ise Allah bunları kötülerle bile karşılaştırmasın diyorum, öyle tiksindim ki anlatamam...
Sevgili
Sûz-i Dilârâ, mesajından alıntı yapmaya niyetlendim ama baktım ki kırpacak yeri yok, alıntılamaya çalışmaktan vazgeçtim
Keşke saksılar konusunda uyarsaydın, ben fazla saf davranmışım meğer...
Benim kadar sıkıntı yaşamış olmana üzüldüm açıkçası, bizim uyuzların da eminim ki evlerinin içi tertemizdir zira evde hiç çöp tutmuyorlar, ne varsa hopp balkondan-pencereden salla dışarı
Burada açık açık yazmayayım ama kullanılmış latex malzemelerini bile (eldivenden bahsetmiyorum elbette ama ne maksatla kullandıkları belli olmayan latex eldivenlerini de bol bol atıyorlar) balkonumdan topluyorum, yemek artıklarına razı olacak hale geldim yani... Bu nasıl bir ruh hastalığıdır ya da fantazidir, tövbe tövbe!
Nasıl tiksinmeyeyim
Hatta bazen pislikleri açık olan-sineklik takılı olmayan pencerelerden içeriye de giriyor, insanı zorla psikopat yapacaklar!
Bir şekilde hepsine katlanıyordum ama kızlarıma zarar vermeleri bende bardağı taşırdı artık, karar verdim geceleri operasyon yapıp kapılarının önüne en iğrenç çöplerimi dökeceğim, biraz da onlar rahatsız olsun