selenn'im sana her geldiğimde balkonundaki bu güzellikleri zevkle seyrediyordum, şimdi bu güzelliklere derin bilgilerini de katarak burada paylaştığın, arkadaşlara yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
Bana parmak kadar getirdiğin ve sonra upuzun-kocaman aldığın bitkilere ne yaptığımı soruyorsun ya sana sırrımı vereyim; her sabah onların yanına gittiğimde " selen'im günaydın, nasılsın bu gün" diye konuşuyor, sevgimi belirtiyordum. Eeee ne de olsa onlar da canlı anlıyorlardı benim konuşmalarımı bana çiçekleri ile büyüyerek cevap veriyorlardı..... dermişim.
Elinde bulunan harika kitaplarındaki bitkileri de zaman zaman burada paylaşman iyi olacak, biliyorum sen kendinde olanları paylaşmak istiyorsun ama gördüğüm kadarı ile Cok'un vasiyeti üzerine eşinin sana verdiği kitapları çok değerli. Oradaki bitkiler hakkında da zaman zaman bilgi-fotoğraf paylaşman pek çok arkadaşımızın hem hoşuna gidecek hem de faydalanacaklardır diye düşünüyorum.
Biliyorum iki çocukla uğraşmak varken biraz vakit ayırman güç gelecek ama vakit bulduğunda yapabilirsen sevinirim.
|