View Single Post
Eski 21-06-2016, 08:38   #5116
Selma_321
Ağaç Dostu

Selma_321's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ahmeter Mesajı Göster
Günlerdir bahçeyi geziyorsunuz gündüz geçe meraklı olmanız,ve bilgi edinme arzunuzun olmasından memnun oldum
O resme mesaja baktım Açelya değil orkıde Dendrobium
Açelyanıza hiç güneş göstermeyin en serin rüzğarlı bir bölgeye koyun ,her ay yazın suyuna yarım lımon suyu katın ve paslı su . bir kaba su koyup içine teneke parçası ve çivi atın en önemlisi Ahmeter bahçeden ayrılmayın Selamlar
Resim Açelya çiçeği
Günaydın
Teşekkür ederim bilgiler için sayın Ahmeter limonlu suyu burdan öğrenmiştim ama açelyayada paslı su dökülebileceğini bilmiyordum sayenizde öğrendim çok teşekkürler. Telimde sizin iki Güler hanımında bir olmak üzere bahçe sayfalarınız açık her fırsatta gelip bahçelerinizi geziyorum. Tek kelimeyle hayran kaldım. Ve çok şeylerde öğreniyorum.Bilmediğim görmediğim ne kadar güzellik varmış esef duydum.Ellerinize emeklerinize yüreğinize sağlık. Allah uzun sıhhatlı ve mutlu ömürler versin size eşinize ve tüm güzel insanlara. Sevgiyle kalın..........Sayfanızı işgal ediyorum özür dileyerek bir hususu belirtmek istiyorum birçok üyenin balkon, even, teras ve bahçelerine uğruyorum. Öyle güzel emekler var ki tebrik ediyorum.Son zamanlardaki en çok takıldığım bahçe sizin sayın Ahmeter. Araştırmaya bilgi öğrenmeye gezmeye devam. ))))

Düzenleyen Selma_321 : 21-06-2016 saat 11:52 Neden: Ek
Selma_321 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön