View Single Post
Eski 20-06-2016, 04:38   #26
Ramazan Salman
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 19-06-2016
Selamlar.

Ben daha yeni üye oldum sayfaniza. Bir arkadas tavsiye etmisti bir meyve agacim hakkinda sohbet ederken.

Bu benim Bonsai agacim. Satin alali 1 sene oldu. Resim ilk satin aldigimdaki hali idi. 1 senede sadece haftada bir kez su verdim. Saksinin solundaki kirmizi baslikli borudan suya ihtiyaci olup olmadigini biliyorum içindeki çubuktan. Ara sira küçük beyaz çiçekler açiyor. Budama yapmadim ve topraginida degistirmedim.

Bu Bonsai agacini satin almamdaki sebeb; evime çiçek ve bahçeme meyve agaçlari satin alacaktim ve bir anda bu Bonsai agaci karsima çikti ve sanki beni satin al, seni bekliyordum diyordu sanki. Tek bu Bonsai agaci vardi. Baska bir çesidide yoktu. Tek basina ev çiçeklerinin arasinda duruyordu. Sonra yaninda durdum ve biraz izledikten sonra seklinin saha kalkmis bir at gibi durusu ve lakabim ejderha oldugu için seklini ejderhayada benzettigim için ve bunlarin beni anlattigi için satin almistim. Ben yalniz yasiyorum ve Bonsai agacida tek basina ev çiçeklerinin arasinda tekti.

Sorum ise; bu Bonsai agacinin özel bakimi olacak mi ve bunun için ne yapmam gerekiyor?

Vereceginiz cevaplar için simdiden tesekkür ederim.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg 26082015920.jpg (49.0 KB, 103 views)
Ramazan Salman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön