View Single Post
Eski 19-06-2016, 19:32   #120
ozcantekin
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-11-2013
18.06.2016 bahçe gezisi

Değerli ceviz hobidaşlarım merhaba, 18.06.2016 günü yani 13 gün sonra bahçeme gittim, 13 gün süre zarfında fidan boylarında 20-30 cm kadar boylanmalar olmuş, mayıs ve haziran ayı yağmurlar güzel yağdı, henüz sulama ihtiyacı hissetmedim ancak toprak hala soğuk bu da fidanların boy atmasını yavaşlatıyor, geçtiğimiz hafta yine güzel yağmur yağdı toprağın altı ıslak hala. Son günler çok sıcak geçiyor, toprak ısınırsa asıl bylanmayı bundan sonra bekliyorum.

google eart fotosunuda paylaştığım sarı çizgili alanı emlakçıdan satın almak zorunda kaldık, köylüler arazilerini satacakları zaman direk emlakçıyla irtibata geçiyorlar, ne çevresine, ne arazi komşusuna soruyor.

Araziyi emlakçıya satılan fiyatın yaklaşık 3 KATI na satın aldım, ALMAK ZORUNDA KALDIM.

Aldığım arazinin bir yan tarafıda 7,5 dönüm satılma durumu var, sahibine şimdiden söyledim, satarsan fiyatta emlakçıdan aldığın fiyatın üzerine çıkarım dedim, bakalım emlakçı tatlı gelip yine emlakçıya mı satacaklar merak ediyorum.

Neyse ne diyelim biz işimize bakalım, 2016 aralık ayı için yine 7x6 aralıklı dikim planlıyoruz 150 kadar fidan alır diye tahmin ediyorum.

Eklenen Resimler

ozcantekin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön