View Single Post
Eski 17-06-2016, 15:24   #19
gunes tor
Ağaçsever
 
gunes tor's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-06-2015
Şehir: Nevşehir/Avanos
Mesajlar: 65
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi paskomya Mesajı Göster
abiler aylardır sizleri okuyorum. bazı şeyleri çözemedim. bundan sonra bana nereden geldi bu salak diyeceksiniz. soracağım o kadar çok soru ve beyin fırtınası var ki ben bile kendimden korkuyorum.
herkes bir pomza diyor, ben de sormak isterim ki: inşaatlarda kullanılan sünger taşını istediğimiz gibi ufalayıp kullansak olmaz mı?
İnşaatta kullanılan sünger taşı işte ponza oluyor..istediğiniz gibi tabıkı parcalayabılırsınız.Ancak okuduklarım doğrultusunda yıkamanız gerektiği..Çünkü ponzanın tozu özellıkle fidelerde ınce kökleri parçaladığından büyümesine izin vermiyormuş bu nedenle yıkanmasını öneriyorlar..ha tabı burda aklıma yine şu soru takılıyor normalde tarım ponzası diye satılan köşeleri daha yuvarlatılmıs bır tas gıbı..yıkayarak mı bu şeklı alıyor bilemiyorum..sizin kırdıklarınız ucları jilet gibi olursa kı oyle olur mu kırılınca cok da emın degılım yıne kılcal koklere zararı olur mu bilemeiyorum..bızım buralarda kisir taşı gıbı ponza kırıgı gıbı taşları agacların koklerıne dokerler kadılokması gelınce ayaklarını kessın ölsün diye..

gunes tor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön