View Single Post
Eski 17-06-2016, 10:00   #29
quelle
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-06-2016
Yaklaşık 2 senedir küçücük bir kaktüsüm var. Alırken üzerindeki çiçeğin yapay olduğunu anlamadık. Evimde kaktüslerim hep olmuştur ve açtığı zamanki çiçekleri ile aynı görünümdeydi. Üstelik altına sürülen silikon da öyle taşmamış altına gayet profesyonel sürülmüş silikon görünmüyor. Alırken satıcı da gerçek dedi kesinlikle sahte değil yeni açtı falan Bendeki de ne saflık. Hemen dediğine inandım.

Tabi eve getirince anladık gerçek olmadığını ama nasıl çıkaracağımı bilemedim. 2 sene boyunca öyle bıraktım ve tahmin ettiğiniz gibi 1 milim bile büyümedi. Şimdi bu konuyu okuyunca kesinlikle çıkaracağım seni dedim. Aldım elime bıçağı yavaş yavaş çıkarmak istedim ama mümkünü yok çıkmıyor. Artık bitkinin içine sinmiş nasıl yapıştırıcıysa kaskatı. Mecbur kaktüsün derisinden sıyırmam gerekti. Ve maalesef bıçak kayıp kaktüsün içine girdi. Resmen kaktüsümü bıçakladım

Şimdi ne olacak bilmiyorum. Ya ölürse diye çok korkuyorum. Yapıştırıcıdan ve o iğrenç çiçekten kurtuldu ama bu sefer de tarafımdan bıçaklandı. Ne bahtsız kaktüsmüş

quelle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön