View Single Post
Eski 14-06-2016, 09:30   #464
Sudenur
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Gilancığım işten güçten fırsat bulduğum ilk anda bahçende alıyorum soluğu.
Keyifle geziyor, bilgi ediniyor, mutlu oluyorum. Turkuaz çatı Adalet hanımında düşündüğü gibi kırmızı şemsiye ile büyük bir uyum içinde, prensesin salıncağı da güzel bir dekor oluşturmuş. Bahçe süslerine, dekoratif objelere meraklı biri olarak http://www.agaclar.net/forum/attachm...9-img_4588.jpg rüzgar gülüne de bayıldım, ışığı yeterli oluyor mu? Gece aydınlatması nasıl bahçenin?

Sebzelerinizin tadına sizden önce sincaplar bakmış, içeri girme teşebbüsünde bulunmuyorlar değil mi? Bir kaç yıl üst üste denememe rağmen ortanca yetiştirmeyi başaramayan bir Ankara'lı olarak güzelliklerini uzun uzun seyre daldım, bitkilerinin, çiçeklerinin gelişmiş hallerini düşündükçe heyecana kapıldım. Kuş evi, kuş banyosu köşesi, süs havuzu gibi aksesuarlar hayal ettim.
Eklenti 617960

Eklenti 617961

Hosta sevdalısı olarak gizli bahçen nasıl gelişecek, yaprak desenli adım taşlarını nasıl dizayn edeceksin meraktayım? İrili ufaklı bir kaç yaprak taş sizde yapablirsiniz isterseniz, bunu görmüşmüydün? DIY : Yaprak Şekilli Bahçe Parke Adım Taşı Yapımı - Hobi Fikirleri Yaratıcı El İşi Örnekleri

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön