View Single Post
Eski 13-06-2016, 22:53   #456
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Hiç büyümeyeceklermiş gibi gelse de bir bakıyorsunuz yuvadan uçmak üzereler.Zaman çok çabuk geçiyor. Kardeşleri de olursa haliniz perişan. Dünya onların üzerinde dönüyor.

Sincaplar için biraz kalın siyah hortum asabilirsiniz. Sincabım olmadığı için deneme fırsatım olmadı ancak sincaplar sanırım bir buçuk metre gibi bir uzunlukta hortumu yılan zannedip onun bulunduğu yere gelmiyorlarmış.

Yerleşim yerlerinde de kediler sincapların en büyük kabuslarından olduğu ile ilgili bir yazı okumuştum. Bulunduğunuz yerde hiç kedi yok sanırım.
Kardeşleri de olsun istiyoruz tabii... Çocuk sahibi olmadan hayatımı bu kadar etkilemesini beklemezdim. Gerçekten de dediğiniz gibi dünya onların üzerinde dönüyor...

Hortumu deneyeyim. Kolay bir yöntemmiş, kaybedecek bir şey yok. Ama bizimkiler şehirli sincaplar, yılan da bilmezler bunlar şimdi.

Sokak hayvanı pek yok gerçekten de. Başı boş bulunan hayvanlar barınaklara götürülüyor, kısa süre içinde sahiplenilmezlerse de öldürülüyorlar.
Bir iki sene içinde eve kedi almak istiyoruz, belki o zaman faydası olur.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili gilan 3 kök zakkum dip dibe dikip örgü örüp tek bir ağaç gibi yetiştirme fikriniz çok hoşuma gitti, küçük bahçeler için hem yerden tasarruf hem de çok güzel bir görsellik olur, akla yatkın bir fikir, denemekte fayda var.

İlk'leriniz ve meyva salatasının meyveleri de pek güzeller, bol mahsülleri olsun dilerim. Ağız datıyla yemek nasip olsun, bu arada sincaplar da nasiplenmişler, sevimli hayvanlar ama zarar vermeselerdi keşke.

Agapanthusun rengine bayıldım, hep edinmek istemişimdir ama bir türlü olmadı ama pes etmeyeceğim, ortancanın rengi de güzel, hepsi de biribirinden güzeller hiçbirini ayırtedemiyeceğim, ellerinize sağlık.

Minik kızınızın salıncağı çok hoş olmuş güle güle sallansın, doğum günü kutlu olsun.
Çok teşekkürler akçabardak. Aklınıza koyunca eminim yakında bir agapanthus edinirsiniz.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön