Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan
Bahçeli evde büyüme fikri çok güzel gerçekten. Ama bir yönden endişe etmiyor da değilim. Mesela bahçe bizim için çok önemli, çok değerli çünkü sonradan kavuştuk ve kıymetini biliyoruz. Bahçeli evde büyüyen çocuk da bunun nası bir şans olduğunu anlayıp kıymetini bilir mi acaba? Umarım anlayabilir. Ve de umarım o da benim kadar bu işlerden keyif alır. Bunun için elimden geleni yapacağım.
Sanırım ilk adım bozar eder demeden her işte bıcırığa da yer vermek olacak. Şimdilik her türlü otu yemeye kalktığı için bahçede yalnız bırakamıyoruz ama birlikte bahçe turu atıp çiçeklerimizi, sebzelerimizi inceliyoruz. Çiçekleri kokluyoruz. Özellikle domates yapraklarını koklamayı çok seviyor.
Burada bahçe hobimi paylaştığım bir arkadaşım var. Taa ne zaman kendisinden bahsetmişim. ( http://www.agaclar.net/forum/1147943-post550.htm) Bizim kuzuya doğum günü hediyesi bakın ne almış. Eridim, gittim. 
Seneye yavaş yavaş kullanabilir diye düşünüyorum.
Eklenti 617879
|
Bahçeli ve bol salıncaklı bir evde büyümüş biri olarak... kesinlikle kıymetini bileceğinden endişeniz olmasın diyorum sevgili gilan. İnsan içindeyken tam idrak edemese de ayrı kaldığı ilk andan itibaren ne muhteşem zamanlar olduğunu anlıyor ve örnekte görüldüğü gibi (henüz çabalayan bir örnek, zira içindeyken hiçbir şeyi öğrenmemiştim

)) ) bahçeli ve salıncaklı bir ev inşa etmeye çalışıyor.
(Bol salıncak meselesi de mühim

))) Bizim bahçede bir uzun, bir normal, bir asılıp sallanmalık salıncak ve birkaç da hamak olacak. Amin.)