Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarla kuşu
Bebişiniz çok şanslı sevgili gilan. Sizin gibi bir ailesi var, bahçeli evde büyüyor... Allah ona ve size sağlıklı uzun ömürler versin...
|
Çok teşekkürler sevgili tarla kuşu. Amin, size, bize, hepimize inşallah...
Ben de çok şanslı olduğumuza inanıyorum. Sırf sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi bile bir mucize aslında. Hamileliğimin 3. ayında bebeğimde Turner sendromu olabileceğini söylemişlerdi. Çok şükür daha sonraki testlerde olmadığı ortaya çıktı da rahatladık. Ama çok endişelenmiştik. O kadar çok ters gidebilecek şey var ki sağ salim doğmak bile kendi başına büyük şans.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuaymu
Bahçeli ve salıncaklı evde büyümek gibisi yoktur bence, güle güle sallansın  )))
Durdum durdum duramadım, mor ortanca bulsaydım kaçırmazdım
|
Niye durasınız, burası hislerimizi paylaşmak için değil mi?

Evet ben de mor bir ortanca kesin alacağım. Royal purple ile Bloomstruck arasında kalmıştım ama Royal purple olacak büyük ihtimalle. Gelecek seneyi beklerim gibi geliyor ama büyük konuşmamak lazım.
Bahçeli evde büyüme fikri çok güzel gerçekten. Ama bir yönden endişe etmiyor da değilim. Mesela bahçe bizim için çok önemli, çok değerli çünkü sonradan kavuştuk ve kıymetini biliyoruz. Bahçeli evde büyüyen çocuk da bunun nası bir şans olduğunu anlayıp kıymetini bilir mi acaba? Umarım anlayabilir. Ve de umarım o da benim kadar bu işlerden keyif alır. Bunun için elimden geleni yapacağım.
Sanırım ilk adım bozar eder demeden her işte bıcırığa da yer vermek olacak. Şimdilik her türlü otu yemeye kalktığı için bahçede yalnız bırakamıyoruz ama birlikte bahçe turu atıp çiçeklerimizi, sebzelerimizi inceliyoruz. Çiçekleri kokluyoruz. Özellikle domates yapraklarını koklamayı çok seviyor.
Burada bahçe hobimi paylaştığım bir arkadaşım var. Taa ne zaman kendisinden bahsetmişim. (
http://www.agaclar.net/forum/1147943-post550.htm) Bizim kuzuya doğum günü hediyesi bakın ne almış. Eridim, gittim.

Seneye yavaş yavaş kullanabilir diye düşünüyorum.